Belföld

Erőszakolni akart egy budapesti szeméttárolóban szilveszter éjjelén – Őt keresik

A rendőrség keres egy férfit, aki a gyanú szerint szilveszter éjjelén erőszakoskodott egy nővel Budapesten. A gyanú szerint éjjel fél 1 körül, a XIII. kerületi Kassák Lajos utcában ismerkedett meg későbbi áldozatával, egy 33 éves nővel. aki egyedül sétált. Beszélgetni kezdtek, majd becsalta őt egy lépcsőházba, majd az egyik emeleti szemétledobó helyiségbe, ahol molesztálni kezdte. Kiszemeltjének sikerült elmenekülnie, támadóját azonban még keresik.

Az erőszakoskodó 40 év körüli,  nagyjából 170 centiméter magas, izmos, haja rövid és sötét,  kerek arcú, és “csíkszerű kecskeszakállas”. Magyarul jól beszélt, de enyhe akcentusa volt. Kék farmer volt rajta.

Grafika készült róla:

erőszakoló budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható személyt felismeri, kilétével-, tartózkodási helyével illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs:8-16, p:8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik