Belföld

Eltűnhetnek a lengén öltözött táncoslányok Siófokról

vörös ruha, szexualitás, pincérnő (vörös ruha, szexualitás, pincérnő)
vörös ruha, szexualitás, pincérnő (vörös ruha, szexualitás, pincérnő)
Az önkormányzat rendet akar, már hajnali háromkor zárnának a szórakozóhelyek a Petőfi sétányon.

Jövő nyárra alaposan megváltozhat Siófok: az önkormányzat elégedetlen a hírhedt Petőfi sétánnyal, „rendteremtés” jöhet.

A korzót az érdekelt vállalkozókból álló Petőfi sétány Kft. üzemeltette az elmúlt tíz évben, a szerződésük most lejár. Az üzemeltetési jogot azért kapták meg, hogy színvonalasabbá tegyék a sétányt és az üzleteket, és most is jelentkeztek, hogy folytatnák – írja a Sonline.hu. Csakhogy Lengyel Róbert polgármester szerint lett volna erre jó pár évük, most már a város is szeretne részt venni a rend fenntartásában és véget vetni a kialakult állapotoknak – szerinte ugyanis a korzóból a város szégyenfoltja lett.

Az üzemeltetést városi tulajdonú cégre bíznák, biztonsági szolgálatot alkalmaznának és áteresztő pontokat állítanának fel, ahol kiszűrnék azokat, akik alkoholos vagy kábítószeres befolyás alatt érkeznek, vagy kintről hoznak be italt – ez a vállalkozók érdeke is. Az üzletek hajnal három óráig lehetnének nyitva és az előterjesztés arra is kitér, hogy ne legyenek az üzletek előtt lengén öltözött, vendégcsábító táncoslányok.

Egy név nélkül nyilatkozó vállalkozó szerint kiugróan javítaná a siófoki rendőrség statisztikáit, ha megszüntetnék a sétányt, de aligha ez a megoldás, és nem a vendéglátós vállalkozókon kell számon kérni a prostituáltak és zsebesek jelenlétét.  Egy másik érdekelt arra hívta fel a figyelmet, hogy a fél város megélhetése a vendéglátáson múlik, nem lenne jó, ha visszaütne a rendcsinálás. Azzal viszont egyetért, hogy hajnal négy óra után már ne lehessen alkoholt kiszolgálni, ötkor pedig mindenütt záróra legyen.

Az ügyben januárban várható megállapodás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik