Belföld

Menetrendi változások jönnek a BKK-nál

bkv-busz-buszmegallo(210x140)(2).jpg (bkk, bkv-busz, )
bkv-busz-buszmegallo(210x140)(2).jpg (bkk, bkv-busz, )
A ferihegyi éjjeli busz és több troli menetrendje is módosul, néhány járat sűrűbben, némelyik ritkábban fog járni.

Itt az új év, itt az új menetrend, változtat a BKK – közölték kedden. Péntektől például a reptérre közlekedő 900-as éjjeli busz a vonatok menetrendjéhez igazodva fog járni. Ennek oka, hogy a MÁV is előrébb hozta 9 perccel a szolnoki személy érkezését.

Sűrítik szombatonként a 82-es trolit is, 7-8 percenként járnak majd a buszok. Hétvégente viszont szóló buszokkal lehet majd közlekedni a 77-es és a 82-es vonalakon.

Vasárnaponként ismét nem jár majd a 224-es busz a fóti áruházak zárva tartása miatt. Amikor a hipermarketek kinyitnak majd, a busz is közlekedni fog.

Sűríteni fogják hétfőtől a 75-ös troli követési idejét, miközben ritkítják a 79-esét. Sűrűbben fog járni a 168E busz is, emiatt módosulni fog a 161-es, a 161A, a 162-es, a 162A és a 262-es busz menetrendje.

Egy kamu hír a HÉV-ről

(Sűrítik a H5-ös (szentendrei) HÉV-et is, főleg esténként fog több járni tanítási időben. Több HÉV fog járni hétvégén is, sőt még 4:13-ra is beraktak egy belváros felé tartó vonatot.)

A nap folyamán közölte a BKK, hogy sajnos a HÉV-ről eredetileg leírtak mégsem úgy fognak történni, ahogy, tehát nem lesz sűrítés:

A délelőtt kiadott közleményünkben tévesen szerepelt, hogy a H5-ös HÉV sűrűbben közlekedik majd. 2016 január 16-ától a H5-ös HÉV az eredeti menetrend szerint közlekedik.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik