Belföld

„Én ráérek pereskedni” – mondta a facebookozókat feljelentő polgármester

Balázs Árpád szerint jobb, ha tudják, hogy „más becsületével szórakozni nem olcsó mulatság”.

17 embert hallgattak ki és rabosítottak egy Facebook-megosztás miatt Siófokon – írtuk korábban. Egy, a közösségi oldalon megjelent írásban az állt, hogy Balázs Árpád polgármestersége alatt megdöbbentően olcsón adtak el egy belvárosi ingatlant, és gyanúsnak nevezték az ügyletet. A volt városvezető emiatt tett feljelentést, és az ügyészség is beszállt, arra hivatkozva, hogy a „rágalmazást” hivatalos személy ellen követték el.

Balázs Árpád a Sonline.hu-nak azt mondta: ő magánvádas eljárást kezdeményezett, az ügyészség eljárásáról semmit nem tud. Azt mondta: a nyomozás első szakasza tisztázta, hogy a közvagyonnal felelősen bánt a képviselőtestület, az ő és a pénzügyi bizottság tagjainak tisztességéért is szükségesnek tartja az ügy tisztázását.

A volt polgármester elmondta: a cikk írójával és az első megosztókkal szemben tett feljelentést. „A cikk írója sunyi módon elbújik, bár tudjuk, ki az” – jelentette ki, hozzátéve, hogy „Gyurcsány Ferenc és követői terjesztik a mocskot, az MSZP és a Jobbik pedig szolgálja Gyurcsányt és pártját”. „ Én ráérek pereskedni, Ferenc testvér meg rendesen privatizálta a közös vagyont, úgyhogy az anyagi elégtételnek nem látom akadályát és a helyi DK és MSZP tagok is jobb ha tudják, hogy más becsületével szórakozni nem olcsó mulatság” – mondta Balázs Árpád.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik