Belföld

Nő még nem nézett ilyen kívánósan Orbánra

Szerelemdoktor, gyógyítsd meg a szívem! - hebeghette egész éjszaka az a szőke hölgy, aki olyan csábosan nézett hazánk miniszterelnökére, mint még senki Brüsszelben.

Patent fotót közölt az MTI (pontosabban az EPA képét vették át Laurent Dubrule fényképezőgépéből) Orbán Viktor miniszterelnökről, aki Brüsszelben járt az Európai Tanács gyűlésén. Sok fontos dologról esett szó az EU állam- és kormányfői közt, például a migráció megfékezéséről, de e fotó egy sokkal fontosabb momentumot örökített meg:

azt, ahogy egy csinos szőke hölgy csábosan néz hazánk miniszterelnökére!

Brüsszel, 2015. december 18. Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozójának elsõ napi ülésére érkezik 2015. december 17-én. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)
Brüsszel, 2015. december 18. Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozójának elsõ napi ülésére érkezik 2015. december 17-én. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)

Az embernek persze egyből eszébe jut a princípium, meg hogy érzi ez a nő, hogy valakihez tartoznia kell, de azért az igazi megfejtést olvasóinktól várjuk. Ha van jó ötletük, módosítsák a képet, rajzolják meg, fessék meg akvarellbe, fotósoppolják és küldjék el nekünk! A legjobbak közt hírnevet sorsolunk ki!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik