Belföld

A gyilkolás érzéséért akart gyilkolni Monoron

kalapács (Array)
kalapács (Array)
Nagy bajban van P. Attila, hiába vonta vissza korábbi vallomását. Akkor azt mondta, az ölést akarta megízlelni, találomra választotta ki taxis áldozatát.

A 30 éves P. Attila Budapesten, egy plázánál intett le egy taxit még januárban, majd Monor határába vitette magát a 44 éves sofőrrel. Amikor megálltak, ácskalapácsot vett elő az utas, majd fejbevágta a sofőrt vele. A taxis kiugrott a Blikk szerint, elkezdett szaladni, miközben a férfi üldözőbe vette és ezt kiabálta neki:

Meg fogsz dögleni!

Végül a taxis visszaért a kocsihoz, beugrott, bezárta belülről és teljes gázzal elhajtott. Gyömrőig ment, ahol vérző fejjel értesítette a hatóságokat.

Az elfogott gyanúsított elképesztően bizarr történettel állt elő arról, hogy már gyerekkora óta foglalkoztatta a gyilkosság mint olyan. A taxist találomra választotta ki, mivel mostanra eljutott odáig, hogy ki akarja próbálni, milyen ölni. Később visszavonta vallomását, de nem adott más magyarázatot.

A gyanúsított P. Attila a lap szerint tisztában van vele, hogy sok börtönévet kaphat, de reményei szerint ezt letöltheti Romániában, ahol a családja is él. Magyarországon amúgy hajléktalanként élt. “Ügyfelem jelenleg előzetes letartóztatásban van” – mondta a Blikknek Mile Adrienn, a védője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik