Belföld

Üdvözöljük önt a végtelenített őszben!

Nem, nem, soha - mondta a tél és eltűnt az életünkből. Maradt helyette ez a kerge őszi idő. A hétvégén nyomokban láthatjuk a napot, kapunk ellenben szitálást.

Egészen döbbenetes hír, de a csillagászati tél peremén úgy tűnik, télies időjárás lesz csütörtökön. Miután mínusz 3 és plusz 2 fok között hasad a hajnal, napközben akár a 3 fokot is elérheti a hőmérséklet. Lesz csapadék is az ország északi felében: zömmel eső, de keletebbre havas eső is akadhat – írja az Időkép.

Aztán jön a hétvége és el is felejthetjük a borongós novemberies napokat. Pénteken a Dunántúlon már kisüthet a nap, itt akár 8-10 fok is lehet, de keleten még várni kell, ott marad a nyirkosság. Szombaton is borongós idő lesz, reggel -1-4 fok, nappal 2-9 fok közti hőmérsékletekkel, szitálás is lehet.

Vasárnap és a későbbiekben sem jön télies fordulat, itt-ott süthet ki csak ideig-óráig a nap, ahol pedig kisüt, ott egyből lehet 8-10 fok. Ahol nem, ott szitálás lehet 1-7 fokkal. Szóval felejtsük el a telet, és igenis van globális felmelegedés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik