Belföld

Ripityára tört kocsival, abroncs nélkül szelte át Tatabányát a benyugtatózott nő

Egy rendszám nélküli, összetört kocsival haladt végig a városon egy 45 éves tatabányai nő hétfő este. A rendőrök a város Vértesszőlőssel határos végében találtak rá a járműre és vezetőjére. Az autón látszott, hogy balesetben tört össze, szélvédője berepedt, jobb első gumiabroncsa hiányzott, azon csak a felni maradt fenn.

Az asszony a jogosítványát nem tudta átadni a rendőröknek, azzal ugyanis soha nem nem is volt neki és azt sem tudta megmondani, hol és mikor szenvedett balesetet. Csak arra emlékezett, hogy elindulása előtt több nyugtatót bevett. Míg az egyik rendőrpáros az asszonyt orvososhoz vitte, addig egy másik a várost járta körbe, hogy megtalálják a baleset helyszínét. Végül a város másik felén, az óvárosi autópálya-felhajtónál találták meg azt a jelzőtáblát, amelynek az asszony nekiütközött. A helyszínen a sötétben is jól kivehető féknyomokat rögzített helyszínelő és ráakadt az autó rendszámtábláját is.

A nővel szemben engedély nélküli járművezetés miatt szabálysértési indult eljárás, de felelnie kell járművezetés bódult állapotban vétsége miatt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik