Belföld

Rejtett kamerával buktatták le a szépségversenyeket és prostikat szervező üzletembert

prostituált (utcalány)
prostituált (utcalány)

Rejtett kamerás felvételekkel buktatták le az egyik, hazai szépségversenyek szervezésével is foglalkozó üzletembert – számol be a Bors. A nem mindennapi akciót Klenk-Sipos Rita, a Hír TV Riasztás című műsorának riportere hajtotta végre.

Az egyik induló lány, Zoé kereste meg a Hír TV stábját. A lány nem titkolja: 15 éves kora óta prostituáltként dolgozott, főleg Svájcban és Németországban. A most 18 éves Zoé a Facebookon kereste meg a szépségversenyek szervezésével is foglalkozó üzletembert, aki ellen bírósági eljárás is folyik.

A napilap birtokába került az a chatbeszélgetés, amelyben tisztázzák a részleteket: Zoénak előbb egy személyes találkozón kellett részt vennie a szervezővel, aki ezt követően 130-140 ezres „lehetőségeket” ajánlott neki, amelyek után nem kell pénzt leadnia. „Aztán megint randizunk két órában, aminek a fele beszélgetés” – írta az üzletember, Zoé pedig azt állítja: a maradék időben nem csak beszélgettek. Ügyvédjével azután keresték meg a Hír TV stábját, hogy néhány ügyféllel elszámolási vitába keveredett.

A bűnügyi műsorból, amely ma, 20 órától kerül adásba az is kiderült: Zoé úgy jutott be egy szépségverseny döntőjébe, hogy előzetes válogatón nem vett részt.  A Hír TV ripotere rejtett kamerával buktatta le az üzletembert: Zoé mint Kingust, a barátnőjét ajánlotta be a férfinak, aki már aznap találkozni akart vele. A nyilvános helyre szervezett randevút a kamera is rögzítette, a férfi gyakorlatilag ugyanazt kínálta, amit Zoénak is: ha lefekszik vele, szerez neki ügyfeleket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik