Belföld

Kövér László hetedikes emlékei alapján beszélt a genderőrületről

Kövér László (Kövér László)
Kövér László (Kövér László)
A házelnök nem is érti, miért követte felháborodás kongresszusi beszédét.

Ugyanakkor beszéde miatt “Negatív terhességi tesztet Kövér Lászlónak!” néven mér Facebook-csoport is alakult.  Kövér László így reagált erre.

Aki járt az általános iskola hetedik osztályában – amikor én jártam, az emlősök szaporodását ott tanították –, annak tudnia kell, hogy az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, és nagy szeretetben felnevelik.

A házelnök a Népszabadságban üzent a szervezőknek, úgy vélte, ha

édesanyukáik azzal lettek volna elfoglalva, mint amivel most ők is foglalkoznak, ahelyett hogy őket örömmel felneveljék, akkor nem lennének, akik ilyen ostobaságokat megfogalmaznának.

Kövér László nem akar parancsolni, ha módjában állna sem parancsolna olyat senkinek, ami a személyes életével kapcsolatos.

De engedtessék meg nekem, hogy az emberiség fennmaradásához szükséges kultúra mellett szót emeljek.

Úgy gondolja, az anyaságnál szebb hivatása egy nőnek nem lehet. Ő férfiként még a házelnöki pozíciót sem tartja fontosabbnak annál, hogy apaként részt vállal három gyerek felnevelésében. Ő erre a legbüszkébb.

Aki ezt nem érti meg, azt én mélyen sajnálom, szánom”

Kövér László nemcsak a magyar nemzet, hanem az egész európai civilizáció fennmaradásáért is aggódik.

Azért vagyunk ebben a helyzetben, a tömeges migráció, a betelepítés és a munkaerő-szükséglet ilyen típusú kielégítése okán egész Európában, mert ez a fajta gondolkodásmód terjedt el, mint az említett Facebook-csoport tagjaié. Azt próbálják magukkal elhitetni, hogy nem önmaguk a legnagyobb érték, illetve önmaguk meghosszabbítása a gyermekeken és a családon keresztül.

Szerinte ez olyan vita, amit csak értékalapon lehet eldönteni, és az a fajta értékrend, amit ezek a facebookolók képviselnek, az ennek a civilizációnak a kihalásához fog vezetni, ami statisztikai-matematikai tény.

Inkább ezzel kellene ennek a Facebook-csoportnak foglalkoznia, nem azzal, hogy az időmet rabolja mindenféle ostobaságokkal.

Éppen az értékalapú megközelítés miatt a Patent Egyesület tegnap jelezte, hogy a nők életéről csak maguk dönthetnek, harcol a társadalmi nemi szerepek ellen, amelyek a férfiakat a nők fölé rendelik és amelyek megszabják, hogy a nőknek femininnek, a férfiaknak maszkulinnak kell lenni. A jogvédők szerint éppen a Fidesz él genderőrületben, amikor megszabná, hogy a férfiak, nők milyenek legyenek, mire valók a társadalomban. Ez ellen a diktátum ellen küzdeni nem őrület, hanem épelméjűség, az igazságosság megkövetelése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik