Belföld

Rejtélyes holttest a Dunában – Tetoválásai alapján próbálják azonosítani

Azonosításhoz kérnek segítséget a ráckevei rendőrök. Tájékoztatásuk szerint egy férfi telefonon tett bejelentést még október 9-én, hogy horgászás közben a Dunában – a parttól körülbelül 20 méterre – egy holttestet fedezett fel. Hogy ki az elhunyt, azóta sem tudták megállapítani.

A helyszínen az orvos elsődlegesen kizárta az idegenkezűséget, azonban a haláleset körülményeinek tisztázása miatt szakértőt rendeltek ki.

Az elhunyt személy körülbelül 30-45 év közötti és 170-175 centiméter magas, normál testalkatú férfi. Haja rövid és barna. Fekete színű Adidas márkájú cipzáras, kapucnis felsőt, piros színű, FRX márkájú rövid ujjú pólót, fekete színű térdnadrágot, szürke színű „Sport” felirattal ellátott zoknit és fekete-piros csíkos, 46-os méretű MCKEY márkájú cipőt viselt. Ruházatából egy fekete színű fülhallgató került elő.

A férfi jobb alkarján egy nagyjából 10 centiméter nagyságú medve, gumimaci mesefigurát ábrázoló színes kép látható:

holttest tetoválás

Míg bal alkarján egy  8 centiméteres oroszlánt ábrázoló sötét árnyalatú tetoválás van:

holttest tetoválás 2

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a fényképek alapján felismeri az elhunyt férfit, jelentkezzen személyesen a Ráckevei Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik