Belföld

Legyél ott te is a rendkívüli Tangerine hazai premierjén

Sean Baker többszörös díjnyertes mozijának bemutatóját az Átrium Film-Színházban tekintheted majd meg. Drag sminkelés és showműsor is lesz.

A karácsonyra időzített markáns hangulatú vígjáték, a Tangerine december 14-én az Átrium Film-Színházban debütál, méghozzá nem is akármilyen vendégekkel. Sean Baker független filmes alkotása mind vizuális stílusa, mind témaválasztása miatt helyet érdemel Az Őrült Nők Ketrecében.

A bemutató előtt a szervezők már 19:00-tól várják a nézőket őrült nős és őrült férfias sminkelésre: a Madárkák segítségével ismerkedhetnek meg a drag átváltozás rejtelmeivel. A premiert a színpadon az előadás szereplői a produkció egyik legendás dalával köszöntik. Közreműködnek a Kultúrbrigád társulatának művészei, Parti Nóra és Fehér Balázs Benő, valamint a Madárkák.

Az idén öt különböző filmfesztiválon is díjjal kitüntetett Tangerine cselekménye Los Angeles városában játszódik, ahol Sin-Dee (Kitana Kiki Rodriguez) karácsonykor újra ringbe száll az utcán, miután kiengedték a sittről. Amikor megtudja, hogy barátja és stricije, Chester (James Ransone) képtelen volt hű maradni hozzá a bent töltött 28 nap alatt, legjobb barátnőjével, Alexandrával (Mya Taylor) útra kel, hogy végére járjon a pletykának. Izgalmas odüsszeiájuk során bejárják Hollywood külső kerületeit, ahol kiderül, hogy más is küzd a hűtlenség problémájával. Sean Baker energikus komédiája egy váratlan fordulatokban gazdag, tudatosan modern karácsonyi mese L.A. utcáiról, ráadásul iPhone 5-el forgatva.

Az esemény facebook-oldalát itt találod. Emitt pedig a Tangerine korhatáros előzetese:

Forrás: Facebook, IMDb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik