Belföld

Förtelmes formakabátokban feszíthetnek a BKV-sok

bkv-ellenor(960x640).jpg (Array)
bkv-ellenor(960x640).jpg (Array)
Alapos szakértői vizsgálatnak vetették alá a BKV által méregdrágán vett kabátokat, és nagyjából úgy lehetne összefoglalni az eredményt, hogy azok szarok. A BKV vizsgálatot kezdett.

Valaki nagyon átvert valakit, ugyanis elég rossz minőségben készültek el azok a formaruhák, amiket a BKV rendelt a dolgozóknak – írja az Index. A Közlekedési Alkalmazottak Polgári Szakszervezete a Facebook-oldalán közölte, hogy bevizsgáltatta az ÉMI-TÜV-vel a ruhák összetételét és az nem felelt meg annak, amilyennek megrendelték azokat.

Kiderült, hogy azokat nem lehet rendesen kimosni, nem szellőznek, könnyel feltöltődnek és szikráznak. Egy ilyen kabátért béléssel 52 850 forintot fizetett a BKV (amiért fantasztikus kabátokat lehet amúgy kapni). A női hosszú ujjú blúz 8000, a férfi ing 8400, a férfi nadrág 13 100 forintba került.

A BKV közölte a lappal, hogy az ÉMI-TÜV szakértői véleménye miatt belső vizsgálatot kezdeményeztek, ami most is tart. Ha a formaruhák nem felelnek majd meg az előírtaknak, élni fognak a szerződés adta szankciókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik