Belföld

Megvert és elrabolt egy nőt Lajosmizséről

Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emeltek vádat egyebet mellett egy román fiatalember ellen, aki idén szeptemberben megverte a volt élettársát, majd autóba tuszkolta és Romániába akarta vinni. A támadó szabadlábon várja a tárgyalást.
A vádirat szerint a pár együtt élt Romániában, kapcsolatukból gyermek is született. A nő azonban idén nyáron elhagyta élettársát és Lajosmizsére költözött egy másik férfihoz. A vádlott vissza akarta szerezni őt, de hiába hívogatta, nem ért el nála semmit, ezért úgy döntött, elmegy hozzá. Vitte két ismerősét is.

Egy lajosmizsei házban találkozott volt párjával és új élettársával. Vitatkoztak, a nő ugyanis továbbra sem akart visszamenni. A veszekedés odáig fajult, hogy a vádlott megragadta a hajánál fogva gyermeke anyját és ököllel ütlegelte.  Ezután a földre rántotta és többször belerúgott. Amikor a  nő már sírva kiáltott segítségért, az új élettárs közbelépett. Ekkor a vádlott abbahagyta a verést.

A hajánál fogva felhúzta a földről volt párját, majd karjánál fogva az utcára, a kisbuszhoz vezette. Közben többször azzal fenyegette, hogy megöli, ha nem megy vele haza. Betuszkolta a kisbuszba, a nő hiába mondta, hogy maradni akar. Ekkor újabb verést kapott: a férfi megragadta a nyakát, ököllel ütötte és pofozta.

Miután összepakolta a holmiját, elindult vele Romániába. A nőnek azonban sikerült értesítenie a rendőröket, így a határon elfogták a férfit.

A vádlottat két kísérője nem vett részt a bűncselekményben, ezért velük szemben az ügyész megszüntette a nyomozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik