Belföld

Elfogták a margitszigeti támadót

Elfogták a rendőrök szerda hajnalban Budapesten azt a férfit, aki november végén bántalmazott egy nőt a margitszigeti futópályán.

A kerületi járőrök szerdán 3 óra 40 perckor a Margitszigeten igazoltattak egy 29 éves férfit, akit előállítottak az angyalföldi rendőrkapitányságra.

A beszerzett adatok alapján a XIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki F. Balázst, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A rendőrség jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint 2015. november 22-én az esti órákban egy férfi a Margitszigeten kialakított futópályán egy ott futó nőt hátulról megragadott, bántalmazott majd elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövető elfogása, valamint a közrend és közbiztonság biztosítása érdekében folyamatos rendőri jelenlétet vezetett be a sziget területén, és széleskörű adatgyűjtést hajtott végre, tanúkat kutatott fel – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szerdán az MTI-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik