Belföld

Részeg apa fenyegette, lökdöste a tanárnőt

Az ittas férfi a diákok szeme láttára fenyegette, bántalmazta a pedagógust.

A férfi szombat este lépett oda egy diákcsoporthoz, és a felszólította a fiát – aki társaival együtt a kollégiumba tartott -, hogy lépjen ki a sorból és menjen haza. A tanulókat kísérő tanárnő közölte a férfival, hogy láthatóan ittas állapotban van, ezért nem engedi vele haza a gyermeket – írja a Police.hu.

Erre az apa közelebb ment a pedagógushoz és kezet emelt rá. Nem ütötte meg a tanárnőt, de a kollégiumig kísérte és közben fenyegette, szidalmazta. Két nappal később, 2015. december 4-én 14 óra 45 perc körüli időben a férfi a Hősök útján ismét megállította a gyermekeket kísérő pedagógust, akivel kiabált és nekilökte egy épület falának.

A tanárnő segítségért kiáltott, majd miután egy járókelő odament hozzá, telefonon hívta a helyi körzeti megbízottakat. A rendőrök Kondoroson, az Endrődi úton találtak rá a férfira, akit vérvételre és orvosi vizsgálatra előállítottak.

A Szarvasi Rendőrkapitányság az 59 éves kondorosi I. László ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik