Belföld

Fordulat Lagzi Lajcsi ügyében – az új védő áttörést vár, a benzinkút legális lehet

Talán mégis otthon karácsonyozhat a trombitaművész.

Galambos Lajos újabb ügyvédet bízott meg a védelmével, az eddigi két védő a jövőben nem is akar megszólalni ügyében. Mint a Borssal tudatták,

“a védelem struktúrájának változása miatt a jövőben sem dr. Szilágyi Roland sem dr. Berényi András semmilyen kommunikációt nem kíván folytatni Galambos Lajos bármely ügyében a sajtó munkatársaival.”

A lapnak az új ügyvéd, Fröhlich Krisztián bizakodóan nyilatkozott.

Én szerintem áttörés várható az ügyben rövidesen.

Mint mondta, mindig is védő volt az ügyben, csak kicsit a hangsúlyok áttolódtak. Ő most azt kérte kollégájától, hogy a médiaszerepléseket kicsit háttérbe szorítva kezdjenek hozzá az elemző munkához.

Lajcsi jól van, már tíz kilót fogyott, fizikailag jól érzi magát. Áttörés várható az ügyben

Ezt újra hangsúlyozta az ügyvéd, majd a lap kérdésére, karácsonyra otthon lehet-e a mulatós zene királya, röviden reagált: dolgozunk rajta!

Legális lehet Lagzi Lajcsi benzinkútja

Számlákat, bizonylatokat kértek be, mintákat vettek az adóhivatal dolgozói az üzemanyagtelepről. A Blikk szerint a revizorok nyomozást indítottak annak tisztázására, hogy a benzinkút hogyan kerülhetett a mulatós zenész telkére, illetve, hogy azt szabályosan üzemeltette-e. A Magyar Hírlap – Galambos Lajos környezetéből származó – információja szerint a telep szabályosan működött. Az annak a régebbi téesznek a gazdasági udvarán van, amit Lagzi Lajcsi a birtokkal együtt vett meg. A töltőállomáson munkagépeket tankoltak, és ennek dokumentációját szabályosan vezették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik