Belföld

Meg akarta viccelni barátját a tatai fiatal, karambolozott vele

Lezárták a nyomozást a rendőrök annak a fiatalnak az ügyében, aki meg akarta viccelni barátját, ám végül frontálisan összeütközött vele. A baleset még júniusban történt Tatán, az autós ellen közúti veszélyeztetés bűntette miatt javasolnak vádemelést.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves fiú meg akarta viccelni barátját, félreállt a Tata és Környe közötti úton, és azzal hívta fel, hogy valami baj van a kocsival. Odahívta, hogy segítsen neki. Ő azonban nem vette észre a sötétben a “veszteglő” autót, így elhajtott mellette. Barátja felhívta, hogy túlhaladt. Visszafordult, ám ekkora a másik sofőr is elindult felé. A találkozó rosszul végeződött, mert a gyanúsított szándékosan átlépte a záróvonalat és nekiütközött barátja  kocsijának. A sofőrök és utasaik is megsérültek a balesetben.

Kihallgatásán a fiú elmondta,  nem akart balesetet okozni és nagyon bánja, amit tett.Az ügy iratai már az illetékes ügyészségen vannak – derült ki a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki tájékoztatásából.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik