Belföld

Újabb tragikus baleset Ágfalván, újabb sokkoló fotók

Belehalt sérüléseibe az Ágfalván történt baleset egyik sérültje a kórházban – közölte kedden a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Az első hírek még két sérültről szóltak, akik egy kocsiban utaztak, amikor egy mellékvonalon közlekedő vonattal karamboloztak a Somfalvi utcánál. A jármű az ütközés erejétől a tetejére borult.

A rendőrség kedden további részleteket közölt a balesetről és fotókat is közzétett.

ágfalva baleset
Fotó: police.hu

Azt írják, az autó a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre, ahol összeütközött az Ausztria felé haladó szerelvénnyel. Rendőrök várakoztak az átjáró másik oldalán, ők értek elsőként oda. Látták a sérülteket az összetört kocsiban, az egyik oldalon kevésbé roncsolódott a jármű, így ki tudták feszíteni az ajtót és – miután elvágták a biztonsági övet – kiemelték a sofőrt. Utasát azonban nem tudták kiszabadítani, a tűzoltóktól kértek segítséget. Míg megérkeztek, próbálták nyugtatni őt, közben megakadályozták, hogy az üzemanyag az utastérbe kerüljön.

ágfalva baleset 2
Fotó: police.hu

A mentők kórházba vitték a sérülteket, a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, de utasát nem tudták megmenteni.

Ahogy arról beszámoltunk, október elején is hasonló baleset történt Ágfalván, ugyanebben az utcában. Egy szerelvény több mint száz méteren át tolt egy kocsit majd maga alá gyűrte azt. Egy ember életét vesztette.

ágfalvi baleset
Fotó: police.hu

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik