Belföld

Tasnádi: feltehetően nemzőképes vagyok

Próbálja kerülni a balhét, de az nem egyszerű a börtönben. Akad még némi megtakarítása a párnacihában, havi 150 ezerrel támogatja kislányát. A legfontosabb hír, hogy nem állna egy újabb gyermek útjába.

“Folyamatosan van fegyelemsértésem, de nem zavar, tíz hónapom van hátra” – mondta a Blikk által magyar keresztapának nevezett Tasnádi Péter a lapnak adott börtöninterjúban. Tasnádi vallja, anno megkereste rendesen a pénzt, abból élte luxuséletét is.

Szabadulása után első dolga lesz most hatéves kislánya meglátogatása, akit a börtönévek alatt abszolút nem láthatott, neje nem vitte be hozzá, így babakorában látta utoljára. Kiderült, kóser ételeket kért és kap, de laptopot nem, pedig készül a harmadik könyve.

Amúgy megvan, bár fáj a dereka, érzi, többet kéne mozognia. Felnőtt gyerekeit nem látogatja. Pár éve az öngyilkosság is megfordult a fejében, “láttam, hogy tönkreteszik a vállalkozásaimat, családi életemet, de a tettekig sose jutottam el”. Szabadulás után Egerbe költözik az élettársához, aki pszichiáter.

Felmerült a kérdés, miből fog megélni szabad emberként, de a válasz is kész: “Megleszek valahogy a megtakarított pénzemből, a nyugdíjam nem sokra elég.” Jó összeg lehet ez a megtakarítás, ugyanis havi 150 ezer forinttal támogatja a kislányát, na meg a párját is valamennyivel. Szabadulása után hollywoodi film is készülhet a történetéből, ő pedig kibírja már addig balhé nélkül. És gyerek jöhet még?

Hatvanéves voltam, fél lábbal a börtönben, amikor a gyerekem született. Nem tervezem, de feltehetően nemzőképes vagyok, és a vallásom miatt, ha úgy alakul, nem akadályozom meg, hogy megint apa legyek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik