Belföld

Meghalt az orosházi nővérgyilkos

Meghalt az a férfi, aki a gyanú szerint megölte egykori barátnőjét a napokban Orosházán – értesült a beol.hu több nem hivatalos forrásból. Azt írják, a férfi fagyállót ivott.

A rendőrség szerda hajnalban tette közzé felhívását, miszerint keresik az áldozat volt párját. A 48 éves nagymágocsi nő holttestére Orosháza határában, a Szentesi út mellett találtak rá. Az 55 éves nagyszénási férfi ellen – aki maga tett bejelentést – elfogatóparancsot adtak ki.

A délutáni órákban már arról számoltak be, hogy megtalálták a gyanúsítottat, a férfira és kocsijára Pusztaföldváron bukkantak rá, magatehetetlen állapotban volt, ezért mentőt hívtak hozzá. „A rendőrség a nyomozás során szakértőkkel vizsgálja a nő halálának okát és körülményeit” – fűzték hozzá.

Lapinformációk szerint a férfi munkahelyén ismerte meg az asszonyt, ahol ő beteghordóként, áldozata pedig nővérként dolgozott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfőn Zsámbékon öltek meg egy nőt. A férfit – akit a gyilkossággal összefüggésben kerestek – holtan találták kedden, Tök határában. Úgy tudni, felakasztotta magát.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik