Belföld

Keresik az a gyereket, akit tinik akartak kirabolni Dunaújvárosban

Kétrendbeli rablás miatt indított eljárást a rendőrség két 17 éves kamasz ellen, aki november megpróbáltak kirabolni egy gyereket Dunaújvárosban. A Dózsa Mozi közelében állították meg és megkérdezték tőle, mennyi az idő, mert azt akarták, hogy vegye elő a telefonját. A fiú előhúzta az Iphone-t, ekkor fenyegetni kezdték, hogy adja át a készüléket. Csak azért nem sikerült megszerezniük a mobilt, mert a gyerek berohant egy közeli pékségbe.

Feljelentést azonban nem tett, így a rendőrség most keresi őt. A mustárszínű nadrágot, fehér, rövidszárú tornacipőt és fekete sapkát viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy bűncselekmény áldozata, illetve aki a cselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot a nap 24 órájában hívható 06-25-510-510-es telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik