Belföld

Nagykörúton, autóban szoptató nőn akadt ki a net

Fröcsögő házmestertempóval rontott rá a Facebook népe arra az anyára, aki vezetés közben szoptatta a babáját. A tett nem feltétlen szabályos, de aljas reakciókat váltott ki.

A szokásos ízléstelen felhördülés követett egy fotót, ami kikerült a netre, a 444 fedezte fel az esetet: az látható, hogy egy szürke kocsit vezet egy nő, és az ölében ott pihen a csecsemője, akit épp szoptat. Egy mellett álló kocsiból fotózhatták le.

A Facebookon arccal és rendszámmal köröztetik a fotót, úgy tudni, egy volt rendőr készítette azt. Ezzel a szöveggel tette ki a kontentet:

Azt hittem, hogy már mindent láttam… Ma a Nagykörúton “anyának” nevezett lény vezetés közben szoptatja gyerekét. Hiába, a gyerekhez nem, csak a vezetéshez kell a jogsi. A rendszámot direkt raktam ki, hátha apa este kicsit elbeszélget vele. Legalábbis remélem. Én biztos tudnék neki mit mondani.

Az egy dolog, hogy nem feltétlen szabályos így szoptatni, de amit a kommentelőktől kapott, az durva. Egyesek szerint otthon a helye a gyesen lévő asszonynak, mások szerint egyenesen a rendőrségre kéne beküldeni a képet. Persze vannak még normális emberek, ők a fotózót ekézik, amiért vezetés közben fényképezget, illetve azt, hogy mennyire etikus valakit lefotózni ilyen helyzetben és felismerhetően kitenni a netre.

facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik