Belföld

Hidegfront legyinti meg a novemberi tavaszt

eső, hidegfront, időjárás előrejelzés (eső, hidegfront, időjárás előrejelzés)
eső, hidegfront, időjárás előrejelzés (eső, hidegfront, időjárás előrejelzés)
Csak egy kis eső meg erős szél lesz, semmi szokatlan ilyenkor tavasszal. Azaz ősszel. Mindegy is az évszak, a meleg nem fog szűnni a hidegfronttal sem.

Jóval hűvösebb reggelre ébredhetett a magyar csütörtökön, mint szerdán: az Időkép hőtérképe szerint Zalában nem ritka a 2 fok sem, de alapból mindenhol 10 fok alatt mozog a hőmérséklet. Nappal azért nem lesz cudar idő, marad a szeles, tavaszi hangulatú időjárás. Északkeleten lehet még pár ködfolt, de így is 16-21 fok lesz.

Pénteken is erre felé lehet köd, máshol sütni fog a nap, északnyugaton némi széllel megspékelve. Kisebb záporok is kialakulhatnak északkeleten és délnyugaton, 10-15 fok lesz.

Szombatra betoppan a hidegfront, vagy legalábbis meglegyinti az országot: viharos szélre kell számítani, de 10-15 fok alá nem megy le a hőmérséklet, és nem várható túl sok eső sem. Vasárnap északon-északkeleten lehet eső, de alapból felhős idő lesz élénk széllel. Hajnalban 0-6, napközben 8-14 fok várható. A jövő hét elejére aztán visszamelegszik az idő, marad a kellemes, antinovemberi tavasz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik