Belföld

Ez nektek november?!

Virágzás (virág, virágzás, tavasz, tavaszias idő, )
Virágzás (virág, virágzás, tavasz, tavaszias idő, )
Nyomokban őszt tartalmaz az idei november. Ha nem hullana a lomb, észre se vennénk, milyen évszak van. Meleg van, meleg lesz, még a hidegfront sem árthat a hétvégén.

Hűvös hajnal hasadt Hungária horizontján szerdán: Borsod egyes részein az 5 fok is boldogságra ad okot. Ezzel szemben a középső országrészben van, ahol már kora reggel 17 fok van, szabályos nyári kánikula. A novemberre cseppet sem emlékeztető időjárás marad a napokban, bár egy kicsit lassan emlékeztetni fog a novemberre.

Az Időkép előrejelzése szerint szerdán marad a szél, meg némi napsütés, délután 14-21 fok várható. Északkeleten lehet csekély eső, a köd szinte teljesen megszűnik. Csütörtökön hasonlóan pöpec idő lesz 15-20 fokkal, kissé szeles idővel, északkeleten pár ködfolttal. A köd pénteken is ezt a térséget boríthatja csak be, felhősebb idő lesz 11-18 fokkal.

A hétvégén hidegfront toppan be a Kárpátok küszöbén át nagy széllel, de nem kell félni, nem hűl le radikálisan az idő. Északkeleten és délnyugaton lehet csak csapadék szombaton, vasárnap északon is eshet, 9-14 fok lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik