Belföld

Fotón a somogyi cserbenhagyó

A rendőrség egy 22 éves répáspusztai férfit keres.

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást indított Sütő Tamás Gábor ellen halálos közúti baleset okozásának gyanúja miatt. Úgy vélik, ő vezette azt az autót, amely hétfőn este Toponár belterületén árokba hajtott, majd egy kerítésnek csapódott. Az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Három embert kórházba vittek.

Sütő Tamás Gábor 22 éves répáspusztai lakos a baleset után elmenekült a helyszínről. A férfi körülbelül 180 centi magas, vékony testalkatú, sötét hajú. A szemtanúk elmondása alapján a sofőr élre vasalt fekete nadrágot és fekete dzsekit viselt. A balesetben a jobb keze feltehetően megsérült.

A rendőrség kéri, hogy aki Sütő Tamás Gábor tartózkodási helyéről bármit tud, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik