Belföld

Útravaló – türelmet kér a rendőrség

Roszkei-hataratkelo(210x140).jpg (Array)
Roszkei-hataratkelo(210x140).jpg (Array)

A rendőrség főleg a ködös idő és fronthatás miatt azt kéri, hogy türelmesen, körültekintően vezessenek, mindig vegyék “figyelembe az időjárási, út és látási viszonyokat!”

Tájékoztatása szerint több helyen (M0-ás, M1-es, M0-M1 csomópont, M0-M7 csomópont, M5-ös, M51-es,  M51-M5 csomópont) tartanak átépítések, kiépített fix és mobil tereléssel és sebességkorlátozással. A rendőrség azt kéri, figyeljék a híradásokat és a közúti jelzéseket! Az esetleges balesetek helyszínén a helyszínelés és a mentési munkálatok idején forgalomkorlátozásra, terelésekre, útlezárásra is számítani kell!

A közúti határátkelőhelyeken a  hosszú hétvége, a közelgő Mindenszentek és Halottak napja miatt a szokásosnál élénkebb forgalomra számítanak.

Emiatt 30-60 perces várakozás lehet Tompa, Bácsalmás és Hercegszántó személyforgalmában a kilépő irányban. ti időben. Röszke autópálya határátkelőhelyen a személyforgalom növekedésével lehet számolni, ami 2015. október 23-án délután és 2015. október 24-én napközben belépő irányban 30-60 perc, míg 2015. október 25-én délután kilépő irányban 30-60 perc várakozást eredményezhet. További részletek a rendőrség honlapján.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik