Belföld

Feldarabolta és többfelé elrejtette felesége maradványait a vád szerint a darnózseli gyilkos

A holttest egy részét elégette, egy részét elrejtette, a többit pedig szétszórta a hentesként dolgozó férj.

Vádat emelt az ügyészség a darnózseli hentes ellen, aki a hatóságok szerint tavaly májusban megölte feleségét Mosonmagyaróváron. Emberölés miatt állítják bíróság elé.

A 42 éves hentes kapcsolata megromlott a feleségével, a nő el is költözött szigetközi otthonukból. Tavaly májusban azonban mégis úgy döntött, hogy – a korábbi bántalmazások ellenére – visszaköltözik Darnózselire, hogy az ideiglenesen az apánál elhelyezett kisebbik gyermekét láthassa addig is, amíg végleges döntés születik az elhelyezéséről. A férjnek ez nem tetszett.

A vádiratból kiderül, amit korábban csak találgatni lehetett, hogy mi történt az asszonnyal, a holttestet ugyanis sokáig nem találták. A helyiek korábban is arról beszéltek, hogy testrészeket találtak a rendőrök, de erről eddig hivatalosan nem beszéltek a hatóságok.  Az ügyészség sokkoló részletekről számolt be pénteken. Egyik este autójával a felesége munkahelyére, Mosonmagyaróvárra ment, ahol megölte a nőt. Holttestét a járműbe rakta és hazaszállította. Miután gyermeke elaludt, autóval a ház alatti garázshoz tolatott, majd az ott kialakított húsfeldolgozóban a holttestet feldarabolta, a maradványokat részben elégette, részben elrejtette, részben szétszórta. A húsfeldolgozó eszközöket sósavval fertőtlenítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik