Belföld

Nem semmi lánykérést eszelt ki egy tűzoltó Nógrádban – Fotókkal

Péter teljes védőfelszerelésben, kezében gyűrűvel jelent meg a harmadik emeleti lakás ablakában. A szirénahaddal megfűszerezett lánykérésnek többen szemtanúi lehettek.

Gyakorlatot – pontosabban álgyakorlatot – tartottak a tűzoltók kedden Salgótarjánban. Ennek egyetlen oka volt, hogy egyik kollégájuk, Péter feltehesse barátnőjének a nagy kérdést. A szirénahaddal megfűszerezett lánykérésnek többen is szemtanúi lehettek.

A katasztrófavédelem emberei tűzoltóautókkal érkeztek meg a lány lakásához, teljes védőfelszerelésben. Az őrmester  úgynevezett magasból mentő járművel közelítette meg a harmadik emeleti lakást, hogy meglepje Ramónát. A balassagyarmati hivatásos tűzoltó-parancsnokság fiatal tűzoltója több közösen eltöltött év után döntött úgy, hogy nem hétköznapi módon kéri meg kedvese kezét. A tervről mit sem sejtő barátnő – vagyis most már menyasszony – egy ideig gyanútlanul szemlélte a tűzoltókat, mindaddig, amíg párja fel nem tűnt az ablakában, kezében a gyűrűvel.

tűzoltó lánykérés
Fotó: Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A meghatódott lány válasza Péter legnagyobb örömére   ”igen” volt, amit a helyszínen lévő tűzoltók hangos szirénaszóval ünnepeltek.

tűzoltó lánykérés 2
Fotó: Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik