Belföld

Azt mondta, indul haza, de nem érkezett meg a bagi iskolás

A lány az édesanyjával beszélt utoljára. Kedd óta keresik.

Eltűnt bagi lányt keresnek a Pest megyei rendőrök. A 14 éves Gégény Kittit kedden látták utoljára, reggel elment iskolába Isaszegre. Fél 5-kor még beszélt édesanyjával, azt mondta neki, hogy elindult haza, de azóta sem érkezett meg és életjelet sem ad magáról.

Gégény Kitti 170 centiméter magas, normál testalkatú, 60 kilogramm. Szeme barna, haja egyenes és barna, a mellkasáig ér. Különleges ismertetőjegye, hogy az arcának jobb oldalán egy 3-4 centiméteres nagyságú, halvány varrat látható. Eltűnésekor khaki színű, térdig érő kabátot, kék farmernadrágot és fehér Nike  tornacipőt viselt, valamint egy fekete Nike válltáska is volt nála.

gégény kitti

A Gödöllő Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gégény Kittit felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik