Belföld

Csavarhúzót szúrt egy fiatal mellkasába a 14 éves borsodi fiú

A rendőrség őrizetbe vett egy 14 éves fiút, aki a hétvégén, Hernádkakon egy csavarhúzóval életveszélyesen megsebesített egy fiatalt. A gyerek előzetesbe kerülhet.

A nyomozás adatai szerint két társaság szólalkozott össze az utcán késő este: a 14 éves fiú és barátai, valamint későbbi áldozata és annak ismerősei. A vita után a későbbi támadó hazament, és szólt apjának valamint 17 éves bátyjának, hogy menjenek vissza. Így is történt, és a család verekedést kezdeményezett.

A 14 éves gyerek dulakodás közben a nála lévő csavarhúzóval mellkason szúrta az egyik fiatalembert, akit mentők vittek a helyszínről.

A verekedő apát és kamasz fiát a nyomozók garázdaság vétsége, a fiatal szurkálót pedig életveszélyt okozó testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként – tájékoztatott hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gyerek késelt Jász-Nagykun-Szolnok megyében is a hétvégén. Ahogy arról beszámoltunk, a szintén 14 éves fiú vasárnap délután, Jászárokszállás egyik utcájában kötött bele egy nála kisebb, mindössze 12 éves gyerekbe és combon szúrta őt. Ellene rablás miatt indult eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik