Belföld

Betörték a koponyáját egy péceli férfinak

A gödöllői rendőrök egy 30 éves férfit keresnek. 18 éves társát elfogták.

A jelenleg információk szerint a budapesti férfiak szombeton negyed kilenc körül egy péceli családi házban bántalmaztak egy ott tartózkodó 30 éves férfit, aki ennek következtében – az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint – súlyos sérüléseket, többszörös koponyalapi törést és állkapocscsont törést szenvedett. A sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

kökény

A gödöllői nyomozók a végrehajtott eljárási cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kökény Józsefet és társát.  A Gödöllői Rendőrkapitányság ezután elrendelte a 30 éves és a 18 éves férfi körözését.

K. Richárdot a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai szerdán fél négy körül egy fővárosi lakásban elfogták. Társát továbbra is keresik a rendőrök.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik Kökény József tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban, jelentkezzen a közleményben jelzett elérhetőségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik