Belföld

Babalapozó, gyermekkönyv, misszió

Legyen szó web- vagy igazi boltról, a Pagony és a pagony.hu fantasztikus hely

Aki a gyermekének szeretne minőségi szórakozást, egyszersmind fejlődési lehetőséget, biztos hallott már a legelkötelezettebb gyerek tartalomszolgáltatótól, a Pagonyról. Legyen szó web- vagy igazi boltról, nem kevesebbet állíthatunk, mint hogy a Pagony és a pagony.hu fantasztikus hely, elvégre milyen lehet az, ahol misszió a kicsik igényes szórakoztatása, ahol a cél, hogy teljes választékot tartsanak a ma Magyarországon megjelenő minőségi gyerek- és ifjúsági könyvekből és játékokból egyaránt.

Pagony a Gellért térnél

Lelkes és hozzáértő csapat az övék, amelynek tagjai nemcsak felkutatják a megfelelő tartalmakat, legyen szó könyvről, zenéről, filmről és játékról, de segítséget is adnak a válogatáshoz, hogy mindenki megtalálja a neki- vagy csemetéjének leginkább megfelelő olvasmányokat. Valójában a Pagony annyira jó, hogy a felnőttek is el tudnak merülni mindabban, amit kínálnak. Nemcsak használják a netet, hanem szolgáltatnak is rajta keresztül.

Pagony a Sugárban

„2001-ben alakult a Pagony, mint bolt, majd mint kiadó, de csak öt évvel később indult el a honlapunk. Szerencsénk volt, mert az egyik tulajdonosunknak volt gyakorlata ebben, így nem csak egy, az üzletet támogató honlapot alkottunk, hanem olyat, amely valódi gyerekportálként is megállja a helyét. Az akkor kialakított dizájn pedig olyan jól sikerült, hogy ha nem cserélnénk le a rendszert egy korszerűbbre, még jó ideig megállná a helyét” – mondja Ürögdi András, a Pagony ügyvezetője.

Legyen szó nedvesség- és tépéstűrő kiadványról, babalapozóról vagy komoly könyvecskéről, a Pagonyban minden van. Mindenből több polcnyi a kínálat, mindenki kedve és ízlése szerint válogathat. Nagyon fontos, hogy mindez online is elérhetővé váljon – tartják a Pagonynál.

Fehérvári Pagony

„Ötven százalékkal nőtt az online értékesítésünk idén, ami nyilván része az organikus növekedésünknek, ám a lélegzetállító trendnek köszönhetően nagyobb lelkesedéssel fektetünk a további online fejlesztésekre” – mondja Ürögdi András. A kezdettől fogva komplex  portálban gondolkodnak, ám erre nem csupán az értékesítést támogató eszközre, hanem mint misszióra is tekintenek. – „A cég most már olyan méretű, hogy kinőtte azt a struktúrát, amivel anno elindultunk az online térben. Nagyon fontos volt az új fejlesztéseink során, hogy egyszerűen tudjuk karbantartani a tartalmat, de nagyon profi legyen a technikai háttér” – tette hozzá András.

A Pagony rendszeresen tart programokat, a kézműves foglalkozástól a diavetítésig. A könyvesbolt gyakran teret ad irodalmi eseményeknek, az író-olvasó találkozók, az interaktív programok segítenek abban, hogy a gyerekek megszeressék az olvasást, az irodalmat és a nyelv szépségeit. De az is fontos cél, hogy a szülők képben legyenek a tekintetben, mit érdemes a gyerekeknek olvasni.

Debreceni Pagony

A Telekom most egyszerűen segíti weboldalhoz a hazai vállalkozókat. A Webkönnnyen szolgáltatás teljes körű online jelenlétet biztosít mikro, kis- és középvállalkozások számára. A magyar nyelvű útmutatások követésével grafikusi vagy programozói ismeretek nélkül egyszerűen készítheti el bármely vállalkozás saját profi weboldalát. A honlap indulásához a saját cégneves domain regisztrációját díjmenetesen oldja meg a Telekom, amely rugalmasan bővülő webtárhelyet is biztosít. Az alapcsomagon felül Webkönnyen Shop kiegészítő csomaggal a vállalati honlap könnyen webáruházzá alakítható.

A Facebook-publikálási lehetőség pedig a közösségi médiafelületen is létrehozza a honlapével azonos tartalmakat.
www.telekom.hu/webkonnyen

Ajánlott videó

Olvasói sztorik