Belföld

Összeverette és kutyaláncra kötötte volt párját a szegedi nő

A vádlottak padjára ülhet hamarosan egy 33 éves szegedi nő, aki kutyaláncra kötötte volt párját. Négy társa is volt, három férfi és egy nő. Mindez még májusban történt, a rendőrség szerdán azt közölte, befejezték a nyomozást és az ügy iratai már az illetékes ügyészségen vannak.

A nyomozás adatai szerint a nő május elsején, az esti órákban azzal hívta fel egykori élettársát, hogy aludjon nála Szegeden. A férfi elment hozzá, ám ott egy – a volt párjával együtt – ötfős társaság várta. Támadói azonnal ütni kezdték, majd meztelenre vetkőztették, a fürdőkádba tették, és a saját övével, illetve egy kutyalánccal megkötözték, közben tovább ütlegelték és nyújtófával bántalmazták. Telefonját, pénzét a nő elvette.

szegedi támadás2

A verések között kisebb szüneteket tartottak, a férfi ezt használta ki és elszökött. Egy ismerőse a közelben lakott, tőle kért segítséget. A mentők súlyos állapotban vitték kórházba. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint testét legalább húsz nagy erejű ütés érte, ezeket javarészt a nyújtófával okozták neki.

A támadók ellen súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt folyt eljárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik