Belföld

Légpisztolyt dugott társa végbelébe a baranyai péktanuló – Felfüggesztettet kapott

Két év felfüggesztett börtönt kapott az a péktanuló, aki másfél éve az egyik sütőüzemben nagy nyomású sűrített levegős légpisztolyt dugott tréfából egy társa végbelébe – írja a hirtv.hu   Az ügy másod- és harmadrendű vádlottjai voltak azok, akik lefogták kiszemelt társukat, ők is felfüggesztett börtönt kaptak. Az ítélet még nem jogerős, mert az ügyész három nap gondolkodási időt kért a fellebbezés eldöntésére, a vádlottak és védőik elfogadták az ítéletet.

„Az indok, ami motiválta a három vádlottat, aljas. Erkölcsileg mélyen elítélendő. A sértettet emberi mivoltában mélyen megalázta, súlyos lelki sérülést is okozott és okozhatott is. A sértett pszichológusra is szorult. A cél és a tett mélyen felháborító, nem is kérdéses az aljas indok” – mondta Antal Gábor, a Pécsi Törvényszék bírája.

Mint ismert, a 32 éves férfinak takarítás közben támadt az az ötlete, hogy “megvicceli” kollégáját. Miután társai lefogták a későbbi sérültet, ő lehúzta a nadrágját, az alsóneműjét, majd egy határozott mozdulattal a végbelébe nyomta a pisztoly végét. Munkatársa rosszul lett, és bár nem sérült meg súlyosan, az igazságügyi orvosszakértő korábban azt mondta, akár tragédia is történhetett volna.

 

 

 

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik