Belföld

Elcsalt egy kislányt, hogy szexre kényszerítse Hajdúsámsonnál – Elítélték

A gyerek az anyjával volt, amikor a férfi előállt a meséjével. Miután egyedül maradtak, kocsiba ültette és egy erdős részre vitte.

Súlyosbította a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla hétfőn annak a férfinak a büntetését, aki elcsalt az anyja mellől egy kislányt és szexre próbálta kényszeríteni tavaly tavasszal. Mint kiderült, nem ő volt az egyetlen, akivel hasonló tervei voltak. A bíró szerint az “elsőfokú ítélettel kiszabott szabadságvesztés nem szolgálta kellően a büntetési célokat”. A jogerős döntés szerint – nyolc helyett – tíz évet kell fegyházban töltenie.

Anyja mellöl csalta el

Az ítélet szerint  a vádlott 2014 májusában a debreceni használtcikk-piacon, az egyik árusnál egy mobiltelefon iránt érdeklődött, többször is visszatért a standjához. Az eladóval volt a kislánya is. Miután végeztek, összepakoltak, majd a helyi buszmegállóban várakoztak, ekkor odament a férfi és közölte, hogy a barátja meg akarja venni a készüléket, de előbb szeretné megnézni. A nő felajánlotta, hogy elküldi gyermekével a telefont a parkolóba. A kislány tehát a férfival ment. Ám a vádlott a szemközti parkolóba vitte kiszemeltjét, ahol azt mondta neki, hogy szálljon be vele az autóba, mert el kell menniük a pénzért.

Folyamatosan sírt

A férfi Hajdúsámson felé hajtott, de letért az útról és megállt egy erdős területnél. Felszólította a gyereket, hogy vetkőzzön, de ő nem engedelmeskedett, folyamatosan sírt. A vádlott ekkor lehúzta az alsóneműjét és megpróbált közösülni vele, de nem sikerült neki, ahogy az orális szexre sem sikerült kényszerítenie. Ezután felöltöztette a kislányt, kocsiba ültette és elindultak. Nyírbéltek felé hajtottak, ott a férfi végül kitette őt az autóból. Egy kisbusz sofőrje vette észre a kislányt egy megállóban, neki mondta el, mi történt vele. Ezután felhívták az apját.

Nem ő volt az egyetlen

Mint kiderült, 2011 áprilisában a férfi Nagykállón egy értelmi fogyatékost is megpróbált orális szexre kényszeríteni, ez azonban nem sikerült neki, viszont áldozatának végig kellett néznie, ahogy önkielégítést végez.

Tagadott

A férfi mindkét esetben tagadta bűnösségét – derült ki a Debreceni Ítélőtábla tájékoztatásából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik