Belföld

Drogban úszott a VII. kerületi üzlet – Videóval

Elfogtak a rendőrök egy 33 éves férfit, aki egy erzsébetvárosi üzlethelyiségben és otthonában nagy mennyiségű kábítószert rejtegetett. Társai is voltak, őket szintén elkapták. A Terrorelhárítási Központ emberei a napokban jelentek meg a Garay utcai bolt előtt, miután felmerült a gyanú, hogy ott drogot tárolnak. A rendőrök ellenőrizték a megadott címet, majd elfogták a férfit és egyik huszonéves cinkosát. A nyomozók házkutatást tartottak a boltban és a gyanúsítottak otthonaiban, valamint átvizsgálták az autót is, amellyel egyikük érkezett. Adatgyűjtést végeztek, így jutottak el egy másik fiatalemberhez is, akinek ürömi lakásában ugyancsak házkutatást tartottak.

Az egyenruhások az ingatlanokban több, mint 10 kilogramm kábítószert és csaknem 3300 darab különböző tablettát, simítózáras zacskókban kábítószergyanús anyagot, digitális mérlegeket és a szer adagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A trió tagjait előállították. A 33 éves férfit és a budapesti fiatalembert kábítószer-kereskedelem bűntette, míg a harmadik – ürömi – gyanúsítottat kábítószer birtoklásának vétsége miatt hallgatták ki. Azóta mindhárman előzetes letartóztatásba kerültek.

Olvasói sztorik