Belföld

Balhé és lövöldözés a VII. kerületben – Késeltek is

Elszámolási vita áll a szombat éjszakai budapesti támadás hátterében. A balhézók pénzt akartak, ezért jelentek meg a VII. kerületi szórakozóhelynél és rontottak neki a biztonsági őröknek – értesült a 24.hu. A rendőrség délelőtti tájékoztatása szerint négy ember sérült meg. Úgy tudjuk, az egyik őrt meg is szúrták. A BRFK által közzétett fotókon is látható, hogy volt, aki kést rántott. Információnk szerint az esetnek nincs köze a korábban, a bulinegyedben történt garázda eseményekhez.

A rendőrség azt írta, a támadók egyikénél gumilövedékes fegyver volt, lövések dördültek. Több embert keresnek, az egyenruhások vasárnap késő este és hétfő délelőtt is felhívást, képeket tett közzé a támadókról.

Ő az egyikük:

balhé a VII. kerületben

További képekért kattintson ide.

Az ügyben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, illetve súlyos testi sértés miatt nyomoznak, egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kiemelt Ügyek Főosztálya kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/443-5316-os telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik