Belföld

19 éves lány rabolta ki az idős hölgyet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat N. L. 19 éves csobánkai lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – számol be a police.hu rendőrségi honlap.

A nő 2015. szeptember 16-án 16 óra körül megjelent idős ismerőse lakásán a III. kerületi Nagyszombat utcában, és bizsu nyakláncokat kínált számára megvételre. Amikor a sértett nemmel válaszolt az ajánlatra, a nő felszólította, hogy adjon neki pénzt. Mivel az idős hölgy ezt is megtagadta, fojtogatni kezdte, majd erőszakkal lefogta, és lehúzta ujjairól a gyűrűit. Távozásakor a sértettet a lakásban talált bottal életveszélyesen megfenyegette, majd elhagyta a lakást.

Az óbudai rendőrök a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársaival közösen szeptember 16-án 20 óra 15 perc körüljelentek meg a fiatal lány lakcímén, ahol elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik