Belföld

Grafika készült a szándékosan munkásnak hajtó esztergomi autósról

gazolo-autos-Esztergomban(960x640).jpg (Array)
gazolo-autos-Esztergomban(960x640).jpg (Array)
Arról, ahogyan az agresszív sofőr métereken át tolja maga előtt a férfit, korábban felvételt tett közzé a rendőrség.

Grafika készült arról az autósról, aki még június 30-án szándékosan nekiment kocsijával egy munkásnak, majd métereken át tolta őt. Mindezt kamera rögzítette, amelyet a rendőrség augusztus elején tett közzé. Ez egyelőre nem segített a sofőr nyomára akadni. Időközben grafika készült az ismeretlen férfiról, íme:

police.hu

Ahogy arról beszámoltunk, az agresszív autós – valószínűleg egy Ford S-Max combival – június 30-án, néhány perccel dél előtt kanyarodott be az esztergomi Bottyán János útról a Főapát útra. Nem érdekelte, hogy az érintett szakaszt útfelújítás miatt lezárták, behajtott oda. Az ott dolgozóknak félre kellett ugraniuk a jármű elől, azonban az egyik munkást a sofőr a kocsi elejével tolni kezdte, így:

Az autó beleakadt egy építkezési védőhálóba is, amit Tát irányába elhajtva magával vonszolt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a bűncselekménynek, illetve azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. A rendőrség az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén várja a bejelentéseket.

Olvasói sztorik