Belföld

Egy jó honlappal ott lehet a világ legdinamikusabban fejlődő piacán

A Telekom Webkönnyen alkalmazásának segítségével gyorsan és egyszerűen készítheti el vállalkozása saját, profi weboldalát.

Egyre többen az interneten tájékozódnak és vásárolnak, mert ez az információszerzés talán egyik leggyorsabb, legkönnyebb, legkényelmesebb és leghatékonyabb eszköze. Legyen Ön is jelen, hogy megtalálják az üzleti lehetőségek! A Telekom Webkönnyen kínálta trendi tematikus sablonokat Ön kedve szerint rendezheti és alakíthatja át, sőt a későbbiekben is pillanatok alatt tud változtatni honlapja tartalmán.

Használja ki Ön is a közösségi média erejét, népszerűsítse cégét a Facebookon is! Tegye teljessé vállalkozása online megjelenését azzal, hogy Facebook profilt is készít honlapjához! Internetezők milliói kezdik a napjukat a közösségi médiában, ezen belül is a Facebookon történő böngészéssel. A Webkönnyennel készített weboldalakat lehetőség van megosztani a legnépszerűbb közösségi oldalakon is. Meghatározott Webkönnyen csomagokban pedig a Facebook publikálás funkció segítségével egyetlen kattintással generálhat a már elkészített honlapjával megegyező tartalmú Facebook oldalt Honlapja látogatói azonnal lájkolhatják és megoszthatják az Ön új céges Facebook profilját.

Minden eszközről elérhető honlap

Ha az Ön vállalkozásának valóban professzionális weboldala van, akkor az nemcsak asztali számítógépről, hanem hordozható laptopról, tabletről, vagy akár mobiltelefonról is elérhető. A Telekom Webkönnyen segítségével elkészített honlapja is – annak megnyitásakor – minden mobileszközre automatikusan a legoptimálisabb nézetben kerülmegjelenítésre, sőt meghatározott csomagokban az eszközönkénti megjelenések külön is szerkeszthetőek.

Rugalmasan bővülő tárhely

A Telekom Webkönnyen szolgáltatása nemcsak egy egyszerű szerkesztőt, hanem egy automatikusan, rugalmasan bővülő webtárhelyet és saját webcímet is magában foglal. Ez utóbbi különösen fontos, hiszen egy vállalkozás számára ma már nélkülözhetetlen, hogy saját cégnévvel ellátott weboldalt működtessen. A szolgáltatás keretében a Telekom díjmentesen regisztrálja, áthozza, vagy átirányítja, illetve fenntartja domainnevét, hogy saját cége nevén publikálhassa weboldalát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik