Belföld

Búcsúlevelet hagyott, majd reggelre eltűnt otthonából a 14 éves lány

A 14 éves Bodó Tímea azt kérte szüleitől és testvérétől, ne keressék. Édesanyja biztos benne, hogy lányát megszöktették, és szexrabszolgát akarnak belőle csinálni.

Az 53 éves asszony szinte sokkot kapott, amikor szeptember harmadikán reggel üresen találta lánya szobáját. „A lányom nagyon jó kedélyű volt elsején, elmentünk bevásárolni sulikezdésre, igazi csajos nap volt. Majd másnap este elment a barátnőjéhez. Onnan chatelt valakivel. Este hazajött, de nagyon furcsán viselkedett, egyből bement a fürdőszobába. Reggelre elment itthonról, csak a búcsúlevelet hagyta hátra” – mesélte a Blikknek az édesanya.

A lap úgy tudja, Timit látták, amint hajnalban beszállt egy a házuk előtt várakozó kocsiba, ami aztán elhajtott a lánnyal.

A család információi szerint Timi összebarátkozott egy külföldi fiatalemberrel, aki Budaörsön lakik. Eltűnése előtt néhány nappal a lány ennek a fiúnak a bátyjával találkozott, ezért az édesanya megpróbálta elérni a fiatalembert, aki azonban nem volt hajlandó segíteni, sőt ellenségessé vált. A 21 éves budaörsi fiúval is beszéltek, de ő azt mondta, nem bújtatna egy 14 éves lányt. A rendőrség is volt kint nála, de nem találták ott a lányt.

Az asszony attól fél, hogy lányát szexuálisan kihasználják azok, akik magukkal csalták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik