Belföld

Sokkoló öncsonkítást végzett magán egy menekült Debrecenben

Egy 38 éves afrikai férfit vittek be az Urológiai Klinikára. Úgy tudni, saját magának okozta sérüléseit - írja a dehir.hu

Hosszabb ideje két egyenruhás rendőr tartózkodik a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján – ezt jelezte a Dehir.hu-nak egy olvasója, aki azt is elmondta, úgy tudja, egy önmagát megsértő migráns miatt jelentek meg az egyenruhások a klinikán.A portál a rendőrségtől szerzett információi szerint hajnali 3 óra 40 körül Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak.

Úgy tudják: a menekült férfi az apafai lőtér közelében bolyongott. A férfihoz a rendőrök mentőt hívtak, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A jelenlegi adatok szerint a férfi önmagának okozta sérüléseit, a Dehír meg nem erősített információi szerint a férfi levágta a péniszét és megsértette a herezacskóját is. A Debreceni Egyetemen még hajnalban sürgősségi műtétet hajtottak végre, ellátták sérüléseit, és megkezdték a szükséges kiegészítő vizsgálatokat. A férfi állapota kielégítő, nincsen életveszélyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik