Belföld

Elindult a hét, de a hármas metró nem annyira

metro(960x640).jpg (Array)
metro(960x640).jpg (Array)

Pótlóbuszok szállítják a M3-as metró vonalán az utasokat hétfőn reggel, a Deák tér és az Árpád híd között.

Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta: a metró közlekedését azt követően állították le, hogy füstszagot észleltek az utasok a Nyugati téri metróállomáson.

Az állomást még a tűzoltók kiérkezése előtt kiürítették. A tűzoltók sem tüzet, sem füstöt nem észleltek, a továbbiakban hőkamerákkal is átvizsgálják a területet – mondta a szóvivő.

Frissítés – 6:53

Újra a teljes vonalon jár az M3-as metró – közölte Facebook oldalán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn reggel.

A menetrend teljes helyreállásáig a pótlóbuszok is segítik a vonalon a forgalmat – tájékoztatott a BKK. Korábban pótlóbuszok szállították az utasokat a Deák tér és az Árpád híd között; a metró közlekedését azt követően állították le, hogy hogy füstszagot észleltek az utasok a Nyugati téri metróállomáson. Az állomást ki is ürítették.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte, hogy kisebb mennyiségű papírhulladék égett az állomás peronszintje alatt. A tűzoltók eloltották.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik