Belföld

Kaminski, Várhegyi és Huth milliókat kap a Fidesztől

varhegyi-attila(960x640).jpg (Array)
varhegyi-attila(960x640).jpg (Array)

A Fidesz közzétette a listát: Huth Gergely, Kaminski Fanny és Várhegyi Attila cégei adnak kommunikációt tanácsot, de kevesebbért, mint tavaly - írja az Egyenlítő.

Az Országgyűlés honlapjának szerződéses listájából kiderül, hogy bár újra ugyanaz a három kommunikátor adhat tanácsokat a frakcióvezetésnek, aki tavaly, idén mindannyiuknak kevesebb jut.

A tavaly júliusi adatok szerint a Gerilla Press Média Kft., amelyik a magát oknyomozó portálnak nevező Pestisrácok című Fidesz-közeli kiadványt is megjelenteti, 3,8 millióért írhatott háttéranyagokat Rogánéknak. Most csak 2,3 millió forintot kapnak, de nem is az év végéig, hanem csak szeptember 30-áig számítanak a munkájukra.

Habony Árpád egykori feleségének, Orbán Viktor bulvárfelelősének Kaminski Fanny cégének 3,6 millió forint jut a tavalyi 4,2 millió után.

A legnagyobb pénzt viszont egy régi Fidesz-káder, Várhegyi Attila vállalkozása viheti, a Prestige Média Kft. 3,8 millióért kapott megbízást, amely ugyancsak visszalépés a tavalyi 4,4 millióhoz képest – derül ki az Egyenlítő cikkéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik