Belföld

Hajós megdicsérte Orbán Viktort

Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)
Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)

Az Éden Hotel-botrány miatt a műsorvezető elvesztette a feltétlen bizalmát a szerkesztőkben – mondta Hajós András a Heti Válasznak adott interjújában, amelyből az is kiderül, hogy szerinte a határzár ügyében lehet, hogy helyes döntést hozott a kormányfő.

A Éden Hotel-botránnyal kapcsolatban Hajós a Heti Válasznak elmondta:

„Aki egyszer ilyet tesz, annak lehet, hogy nem fogom elhinni, hogy legközelebb – a gyerekekkel kapcsolatban – majd jó döntést hoz. Öreg lennék vagy konzervatív? A szerkesztők részéről a válasz mindig az volt, hogy elsősorban tévéműsort kell csinálni, én viszont azt mondom, hogy nekem meg nem.”

Szerinte ez az ügy is hozzájárult ahhoz, hogy egy időre búcsút intsen a TV2-nek és a televíziózásnak.

 
Fotó: TV2 

Hajós a bevándorlók körül kialakult helyzetről is beszélt:

„Biztos vagyok benne, hogy a Facebookon háborgóknak megváltozna a véleményük, ha egy napra bemehetnének egy nemzetbiztonsági bizottsági ülésre, és megtudnák, kik akarnak még bejönni az országba, kiket akarnak bedugni szerencsétlen sorsú emberek közé. De a nemzetbiztonságiaknak is megváltozna a véleményük, ha elmennének a civilekkel egy hétre, és meglátnák, hogy a többség mégis csak menekülő család.”

A zsűribácsisodástól is menekülő énekes, zenész, műsorvezető némiképp méltatta is Orbán Viktort:

„Szerintem Orbán Viktor kitűnő érzékkel látott meg egy problémát – általában jó szeme van – még ha sokszor azzal vádolom én is, hogy cinikusan belpolitikai válaszokat ad. Úgy vélem, a kerítés nem megoldás, de ha jelzés a tisztelt keresztény Európának – amely volt szíves gyarmatosítani a fél világot és kulturákat eltiporni, embermilliókat kiirtani, majd rabszolgák leszármazottaival végeztetni a piszkos munkát –, hogy nem fogjuk ezt csak mi a periférián megoldani helyettük, akkor lehet, hogy helyes kommunikációs döntés.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik