Lendvai Ildikó (Array)
Belföld

Lendvai Ildikót is meglepte, hogy Orbán felesége lett

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2015. 07. 22. 15:23

Az MSZP volt elnöke Facebook-oldalán osztotta meg, mit gondol arról, hogy éppen a Magyar Hírlap hozta össze a kormányfővel.

Mint írta ez egy számára is „meglepő coming out… Azért nem tettük eddig közzé az örvendetes eseményt, mert rossz tapasztalataink vannak az esküvőkkel. Eltűnnek pl. a mobiltelefonok, és most igazán nem akarjuk a rendőrséget DNS-minták gyűjtésével terhelni, hiszen amúgyis rengeteg dolguk van plakátőrzéssel, menekültkergetéssel. Nekünk pedig soha eszünkbe nem jutna, hogy a család vagyontárgyainak ügyét összekeverjük a közhatalommal. Másrészt meg mostanában a vendéglistát se volna könnyű összeállítani, Simicska nem ér rá, Rogánt és Lázárt nem jó egy asztalhoz ültetni, Habonynak folyton elfelejtjük a nevét, most akkor Vida Ildikó jöjjön vagy ne, szóval macerás dolog. És még a sajtótudósítókban sem lehetne megbízni, a Magyar Hírlapról pl. azt beszélik, nem lehet minden szavát elhinni…”

Orbán (Array)

Lendvai Ildikó végül bocsánat kér posztjáért Lévai Anikótól, aki valóban a kormányfő felesége. Őt nem akarta megbántani, de nem bírta ki.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.