Belföld

Átmeneti lakást kapott a buszmegállóban élő család

buszmegálló (Array)
buszmegálló (Array)

A Bakonyi család lakását a férj balesete után veszítette el. A házaspár a buszmegállóból pont rálát régi lakásukra, most átmeneti lakást kaptak.

A családról írtunk már korábban, Bakonyi Lászlónak súlyos balesete volt. “Éjszakai műszakból bicikliztem haza, egy mikrobusz nagy sebességgel elgázolt, nekicsapott egy táblának” – elevenítette fel a tragikus éjszakát a férj, akinek a balesetben összetört a koponyája, a karjába fémet kellett ültetni, újra meg kellett tanulnia beszélni és két héten át kezelték intenzív osztályon. Korábban a Volánnál dolgozott, ahová balesete után – anyagi okokból – teljes gyógyulása előtt visszatért, azonban a munkából többször is mentő vitte el. “Sokat voltam táppénzen, már csak közmunkára akartak felvenni, mentem volna, de a munkaügyi orvos nem engedett” – számolt be a férfi. A családnak választania kellett az étel és a csekkek befizetése között, így a be nem fizetett tartozások félmilliós összegig gyűltek, így július 8-án kilakoltatták őket.

Az RTL Klub Híradója most arról számolt be, átmeneti otthonba költözhettek, az önkormányzat munkát is segített nekik találni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik