Belföld

RTL: Orbánék ellen csak a lelakatolt hűtő véd

hűtő (Array)
hűtő (Array)

„Eltűnt az RTL az egyesről?” A kereskedelmi csatorna tudja, „ki lopta el, és hogyan szerezd vissza!”

„Itt az ideje lakatot tenni a hűtőszekrényre, mielőtt az állam minden háztartásba berombol, és kicseréli a dobozos tejet, vagy beteszi a frigóba a banánt, hiába mondjuk, hogy annak nem ott van a helye. A csatornák átsorolása után csak arra tudunk gondolni, hogy ez lesz a következő lépés.”

A kereskedelmi tévé szerint a szolgáltatók mindent megtettek, hogy időben értesítsék a nézőket, mégis sokakat meglepett, amikor július 1-jén nem a megszokott csatornáikat találták a megszokott helyeken.

„A vonalak izzottak, az emberek mérgesek voltak, az ügyfélszolgálatosok pedig valószínűleg jobban ismerik mostanra a hazai távirányítópiac gombelosztási rajzát, mint a saját személyigazolványukat.”

Az RTL szerint a tévézők átka rossz irányba szállt, nem a műsorszolgáltatók találták ki, hogy keresztbe tegyenek a jónépnek, ők csak azt az új jogszabályt követték, amely kimondja, az első öt helyen csak az állami csatornák lehetnek, csak utánuk jöhetnek a kereskedelmi csatornák.

Így biztat az RTL

„Aggodalomra azonban semmi ok, nem kell minden egyes alkalommal szorosra zárni a szemét, és teli tüdőből énekelnie az Internacionálét 5 gyors kapcsolásig annak sem, aki még véletlenül sem szeretne egy pillanatot se elkapni a kincstári csatornákból.”

A kereskedelmi csatorna megmutatja, miként játszható ki a rendszer, az állami hírek elkerülése.

Nem kell alvilági módszer, elég a menüsorban kikeresni a „kedvencek” menüpontot, vagy a távirányítón a „FAV” feliratú gombot. Mindenki szabadon kiválaszthatja kedvenc csatornáit, és azt, melyik állomáson jelenjenek meg. Egy igazi forradalmár beállíthatja akár a kínai kábelcsatorna 24 órás „rókamanguszta realityjét az M4 helyére, ott 18-ig valódi műsor úgysem lesz, egyelőre csak a helyet foglalja a többi csatorna elől”.

Hatékony megoldás, ha a tévét nem valamelyik számozott, hanem a stand by gomb (nagy piros vagy zöld, de a többitől mindenképpen elütő) megnyomásával kapcsolják vissza, így azon a csatornán folytatható a szórakozás, ahol abbahagyta.

Akinek elég ennyi, az felkeresheti a szolgáltató weboldalát, itt jó eséllyel van lista az új csatornabeosztásról. “Az RTL Klubot a UPC-s tévénézők a 6-os, a Telekomnál előfizetők a 8-as csatornán találják meg.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik