Belföld

Bayer: „…ami most történik, homoszexuális házasságtól a bevándorlásig a liberalizmus teljes csődje”

Bayer Zsolt (Array)
Bayer Zsolt (Array)

Szerinte épp most nyerik meg a Fidesznek a következő választásokat.

A Magyar Hírlap publicistája a debreceni incidens után arra jutott, hogy létezhet olyan kultúra, „amelyben ha összeveszik valaki valakivel Korán-taposás ügyben, akkor az utcára vonul, és azokat kezdi dobálni és vegzálni, akik nem taposták meg a Koránt, viszont etetik és fedelet adnak a feje fölé”. Bayer azonban egyrészt tesz az ilyen kultúrára, kétségbe vonja, hogy az ilyen kultúrának létjogosultsága van Magyarországon, Európában, és egy kicsit sem érdekli, hogy a bevándorlók fáradtak, frusztráltak, a túlzsúfoltság miatt is ki vannak borulva.

Szerinte „ha valaki eljön otthonról a jobb élet reményében, az ne hajigáljon köveket, ne fenyegetőzzön, és ne üvöltse a reformáció fellegvárában demonstratíve, hogy Allah akbar. Hanem húzza meg magát, fogja be a pofáját, és köszönje meg, ha kap valamit. Vége van a politikai korrektségnek menekült- és bevándorlásügyben is. Hétfő óta vége van. (…) Még csak az hiányzik, hogy a debrecenieknek, a bicskeieknek és a többi „bennszülöttnek” kelljen mostantól félnie, mert a kedves bevándorlóknak kinyílt a csipájuk”.

Bayer úgy látja, hogy minden, „ami most történik, homoszexuális házasságtól a bevándorlásig a liberalizmus teljes csődje”, ami akkor is tragédia, ha a sok kretén éppen most nyeri meg a Fidesznek a 2018-as választást. Szerinte a liberálisoknak remek elméleteik vannak mindenről, de halvány fogalmuk sincs a valóságról, amit lehazudnak, ha kell, hogy ne zavarja aktuális elméleteiket.

A publicista amúgy simán hazaküldené a bevándorlókat. „Ha őrjöngenek az utcáinkon és fenyegetőznek, akkor pedig nem kell megvárni semmiféle hivatalos eljárást, hanem azonnal ki kell őket takarítani innen.” A menekülteket megkímélné, de csak akkor, ha tényleg azok, és betartják a törvényeinket, tisztelik a kultúránkat. „Ha nem megy, mehetnek ők is, isten hírével.” Bayer emlékeztet rá, hogy „ahonnan ezek az Allah akbart üvöltöző gyújtogatók érkeztek, ott egy európai öt percig sem maradna életben. Csak azért, mert meggyilkolnák. Vagy agyonlőnének bennünket, vagy még meg is kínoznának. Úgyhogy a türelmünk már így is végtelen. De az elmebajból elég volt!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik